Ahlan Wasahlan

Saturday, 21 January 2012

in high level of confusion

<3 assalamualaikum <3

sebenar nye skunk aku betol2 tengah konfius neyh !! ~~
ceh ceh ceh ,,
iye lerr, aku tengah konfius sangat nak pilih kos ape untuk masok diploma ..
memang lah aku lmbat masok coz aku start study from low level,,
that's mean course pra diploma at UiTM Kuala Pilah...
sekarang aku pra diploma sains fizikal in part 2.

insyaAllah bulan 5 neyh aku continue studies for diploma..Amin :)

aku ada lahh tanye gak pendapat orang,,
orang kate pilih lahh berdasarkan minat ..
law diikutkan 'memey' ler aku minat math but i don't want take subject physics and calculus..
subject tu btoi2 wat aku scary taw taw ..
so, what should im choose yaa .?!
really confusing neyh .. OMG ..

ehmm,, aku neyh tak ade lahh pandai sangat..
but im always try my best, okayh...

agak2 law aku pilih kos 'Sains Kuantitatif', okayh ke tak ek.. ehmm
aku taw kos neyh, banyak kott subjek calculus and statistik..


dulu tym part 1, memang laa aku nak sangat futher kos 'Pengurusan Ladang' ,,
lebih2 lagi ayah aku pon memang galak kan plih kos tuu,,
and have someone study kos tuu..
tapi kan itu tu dulu lahh sayang,, not now okayh .. huhu
and law bole skunk, aku nak menjarakkan diri lebih jao dari someone tu..
and one more, maybe dye pon tak berminat bace blog aku buruk neyh.. HAHA

aishh, ape lahh aku neyh tetibe cite sal dye pulak..
aku nak cite sal nak pilih kos ape, tetibe sesat cite sal dye..
adoii~ tikah tikah.. :P

okayh, ase sampai sini je laa kot..
nanti bila daa konfem aku pilih kos ape..
aku infom lerr.. ceh ceh ceh, bajet je laa aku ney ! huhu

kbai, daa.. chau dulu kayh..
~salam~ ^^


No comments:

Post a Comment