Ahlan Wasahlan

Tuesday, 20 March 2012

CUTI SEM yang PANJANG~ SEGALANYA DI MELANG

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM...

<3 AssalamualaikuM <3

hye hye hye ..da lama ek aku tak mengadap blog neyh .. =,=
iye lahh org busy n terkenal lahh kata kan..hehe
ewah ewah, perasan sudahh aku neyh ..kidding only

sebenarnya kan banyak bende kott aku nak sharing kat sini ...
tapi kan byk bende jugak aku keluparan .. HOHO
first thing aku nak infom yang aku da pon tamat PRA DIPLOMA SAINS
secara RASMI nya ..huhu sedihh ..

tapi org kate perjuangan tetap perlu diteruskan ..YEAH !

HEYH sume dak PD007 1F1 n PD007 2C1 ..
ingat taw taw wlau pape pons ,aku tetap sayang n rindu korang ..hehe
SEGALA NYA DI MELANG ..

and yang konfem nya, lepas ney akn bawak haluan dri masing2 tok futher Diploma,,
insyaALLAH ..Amin .. ^_^

aku ase event paling aku tak bole lupe tym part 2 neyh kan kan..
tym buat role play at SEKOLAH MENENGAH AGAMA SAINS KUALA PILAH
hehehehe
fisrt tym kott wat role play outside from UiTM Kuala Pilah ^^
mula mula law di ikutkan memey lahh gabra sangat sangat aww
tapi aku bersyukur sangat sume kawan aku gave me the support !! 
tengs yer korang ^_^
sayang lahh korang lebihh ..hehe
da lahh pulak kene acting as mum ..reda je lerr ..fuhh ~
acting pulak ngn dak klas bio PD007 2A1,,
HEHE,, dorang pons mmg TERBAEK lahh..
rindu dorg gak aww ..


erm, ase stakat ney jee kott ..
insyaAllah laen kali law ade mase aku post nyer pulak ..HAHA
kbai~salam ..muahh ^^

No comments:

Post a Comment