Ahlan Wasahlan

Monday, 16 April 2012

27.4.2012

BISMILLAHIRRAHMANIRAHIM ...

<3 AssalamualaikuM <3

27. 04. 2012
Tarikh ini boleh di katakan tarikh 'keramat' untuk aku
cehceh, HEHE ..

sebab apa aku kata macam tuu sebab date ini lahh akan mengubah haluan pembelajaran aku pas ini ..
iye lahh,i mean pas ini bolehh lagi ke aku still continue study at uitm tuu -,-

insyaAllah, Amin ..

snanyer aku pons da lame tak menjenguk belog kesayangan aku ini..
almaklumlahh jadi 'suri rumah' temporary lahh kate kan, yuhuu~~

tak taw lahh malam ini nak share ape lagi eh ..
ase nak loyar buruk pons macam tak ade idea, kihkih

maybe aku just nak gtaw yang pagi tadi aku n family aku pegi kenduri kawen aww
kenduri tuu at Rawang, Selangor ..
aku da lame tak tengok orang kawen, syoklahh pulokk ..

tak sabau nak kawen, hehe
> gatai naa <
calon pons tak ade ,ade aty nak kawen, hakhak

saje je lahh nak kat aku yang huduh ini .HAHA

HAH !ade lagi 1 perkare aku nak habaq mai at korang ini 
yang petang tadi gak abah aku lalu depan tadika aku dulu tym kat KL..
HEHE, terimbau nostalgia dok KL ..

best wuu ngan jiran aku sekali,,
dulu anak jiran aku tuu pons 1 skola ngan aku..
dulu ktorang rapat, skunk je tak .HUHU
da bosar lahh ,malu maa ..

emm, aku ase nak masukkan pic yang aku pegi kenduri tadi lahh
..jeng,,jeng,,jeng ..



~ini adik aku yang cutest sekali aww <3 ~
dia suka sangat jalan mcm model, adoii~ layan je lahh ^^
Nurul Anis binti Abdullah


                                
hah ! posing aje ..HEHE
more PEACE kayh guys ,,muahh ~lalala~


ops !! ase nyer sampai sini je lahh entry aku kali aww ,,
da late da ini,law ade mase aku continue ..
kbai,daa ~salam >,<