Ahlan Wasahlan

Sunday, 22 April 2012

cover photo yang di 'copy and paste' kan

BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM ...

<3 AssalamualaikuM <3

....hari ini tak tau lahh nak post apa ??
sebab kepala tengah agak berserabut sikit lahh ..

maybe terlalu risau sal result exam aku yang akan keluar lagi 5 hari aje lagi
mohon tolong doakan kejayaan aku yup :) hehe~tengs !
...Amin...
bak kata adik aku,,
"tak payah nak risau sangat lahh kan." ..adoii sampai hati,,sobs sobs ..
problem nya aku yang rasa tau tak !! 
HUHUHU

rasa macam malas yang teramat sangat nak update panjang lebar 
..tapi yang pasti aku nak masuk kan pictures yang berguna untuk dikongsi bersama :)





> ini adalah sebahagian pesanan dari Ustaz Azhar Idrus <
suka aww <3




> yang ini pulak aku copy and paste dari page Syabab Musafir Kasih <
hope tuan punya picture tak marah lahh, niat dihati ingin berkongsi ilmu 
Peace ~~`



> picture ini pulak aku ambil dari ...Ops ! bukan2 copy and paste aje dari page Ya Allah~Aku telah Jatuh Cinta <
HEHE, jahat tak aku =P


dah kering idea dah ini ..tape lahh lain kali insyaAllah kalau ada rezeki lagi,,
aku akan share lagi pape yang patot OKEH ! smiley ~ ^^

Selamat Menghayati Gambar Yang di Post,yuhuu!!`

p/s: lame lame asek terperap kat umah aje, bila lahh aku dapat kua jumpe kengkawan :'(

okeh lahh tataA titiE tutuU,,
<3 AssalamualaikuM <3


COPYRIGHT from Atikah La Tahzan Facebooker