Ahlan Wasahlan

Monday, 11 June 2012

Minggu Destini Siswa UiTM Kedah Jun 2012 :)

ღ¸.•*¨*•*¨*ღ¸.•*¨*•*ღ
بِســـمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــم
ღ¸.•*¨*•*¨*ღ¸.•*¨*•*ღ

BISMILLAHIRRAHMANIRAHIM ...

<3 AssalamualaikuM <3


Taraa a.k.a Tarappapapa ..Hehee 
Wahh.. da lama sangat tak bukak ,meng'update' serta menconteng sesuatu dalam belog kecintaan saya ini ~lalala~ peepS^^

Baiklahhh anda anda sekalian,
selepas beberapa hari secara rasminya Tamatlahh sudahh Minggu Destini Siswa (MDS)
dekat mana?
semestinya di UiTM Sungai Petani, Kedah :DD
secara rasminya aku bergelar siswi program Diploma Sains Kuantitatif yang sudah diberi nama baru Diploma Sains Matematik ..yuhuu~~
<3 Alhamdulillah <3
^_^

sebenarnya pada mulanya aku rasa macam nak melalak jugak sebab dapat sambung belajar nun jauh di Utara, Fuhh~ kesian kesian .
tapi bila aku fikir fikir balek or bahasa utara nya aku pikiaq sat ..aku bukan sorang sorang pons kat sini tapi ada aje kawan aku dari Pra Diploma dulu dapat sambung dengan aku dekat sini ..Hehe
kawan aku itu adalah Shuffiqa Adilla n Muhammad Al-Hafiz :DD
~ngee~ sukaa sangat aww sebab dapat satu kelas dengan dorang ..
even aku dengan dila bukan satu bilik tapi dapat kolej yang sama n same flow with her ..
syukur pada yang Satu :)

macam macam aktiviti aku time MDS dulu, ayng paling aku tak bolehh nak lupa kan bila PM suruh cepat dan segalanya cepat ..Dialog dorang kann, nak taw dak?? hee
"Siswi pantas siswi pantas !! da lambat da ini, rapat rapat ke kanan ..kalahkann siswa "
Hohoho
sampaikan aku rasa macam Fobia gilers tahap maksimum lahh kalau sapa sapa yang sebut perkataan 'Pantas !'
hehehe, even rasa fobia dengan perkataan tuh tapi tetap rasa syiokk aww <3
secara jujurnya aku lagi happening dengan MDS at UiTM Kedahh ~Terbaikk !!
Alhamdulillah ..Alhamdulillah
kawan kawan pons bertambah ramai and ramai yang tahap adik adik juz kol aku tikah aje sebab kalau panggil aku 'kakak' rasa macam formal sangat and not friendly lahh..
so dorang pons selesa dengan aku, itu pon sudah cukup syukur sangat :D
ehhh2, tiba tiba rasa feeling nak nyanyi lagu Sudah Cukup Sudah .Ewahh :S

masa MDS kan kan aku paling suka permainan yang diberi nama 'satu jari ,putar putar jadi bla bla ' and  'senaman si tommy' Happening okehh :B
> LOVE IT <

OKEHH ,actually banyak sangat yang aku nak kongsi kongsi dalam blog ini tapi disebabkan ke'ngantukkan' yang  BERMaharajaLela TAHAP Optimum lagilahh tinggi ~~
HAHAHA
aku akan share apa yang terlintas at fikiran aku jeh yup ~ sPontan aje ^^

emmm apa lagi eh aku nak cerita ,pasal bilik kott ..
aku dapat Kolej Mahsuri,bilik F1-01-01 ..flow bawah sekali aww sama dengan Dila :S
jauh jugak lahh nak pergi or loghat Kedah nya pi kelas ..HUHU
buat masa sekarang ini aku busy giler ngan register kos lagi, print itu lahh print ini lahh, pi cop sana n cop sini ~adoii ..Huhuu

~agak azab lahh ..HAHA ~
UiTM tempat aku ini kan antara UiTM yang paling besaq lahh ..bangga seyhh :3
~krik krik krik~
itu apa yang Rektor UiTM Kedah CAKAP lahh ..suka suka !

aku rasa aku nak gambaq lahh, HEHE
sahaja suka suki Atikah La Tahzan ~lalala~^^





yay! my new geng ~~hang outt at Central Square at Sungai Petani,Kedah :S
Dila, Ayyah and Qila 





nak hang out coz nak beli barang bilik n stok makanan 
~yuhuu~ peepS^^




memoir memoir di UPM
PD007 2C1 ~Princess ^^




ini time aku kat Central Square, Sungai Petani :)
PEACE ^_^

p/s: aku mintak maap sangat sangat sebab tak dapat nak masukkan video yang aku tulis dalam entry aku sebelom ini ..ada technical problem lahhh :( sorry .kalau ada masa aku post pic lagi .

sebelom itu macam biasa lahh aku akan share something lahh :D

nukilan:

Kamu mungkin akan melupakan orang yang TERTAWA denganmu, tetapi TIDAK MUNGKIN MELUPAKAN orang yang pernah MENANGIS denganmu..
kerana semua orang mungkin pernah melihat kamu ketawa,
tetapi TIDAK SEMUA orang pernah melihat kamu menangis..




nilai PERSAHABATAN sangat penting bagi diri aku, tersangat lahh penting ..Yuhuu ~~

OKEH, sampai disini dahulu entry aku kali ini ..
fuhh penatt aww aku menaip serta menari jari jemari ..
cehh copy paste ayat dari kawan yang baru aku chat at FB tadi..Huhu :)

KBAI, Te Amo :)
Smileys
<3 AssalamualaikuM <3


COPYRIGHT from Atikah La Tahzan Facebookers

1 comment:

  1. Best ke sana ? maklumlah budak baru nak masuk .. BM111 XD

    ReplyDelete