Ahlan Wasahlan

Tuesday, 26 February 2013

RINDU, YA HANANA :')

ღ¸.•*¨*•*¨*ღ¸.•*¨*•*ღ
بِســـمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــم
ღ¸.•*¨*•*¨*ღ¸.•*¨*•*ღ
In the name of Allah, the Most Gracious and the Most Merciful

Allahumma solli 'ala Sayyidina Muhammad

...BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM...

<3 AssalamualaikuM <3

Allahumma solli 'ala Sayyidina Muhammad


ASSALAMUALAIKUM J Salam Ukhwah.

Ringkas dan Padat. Hati ini sebenarnya sangat rindu nak menari-nari kembali pada papan kekunci yang makin ‘usang’ ini tetapi kadang biasalah ‘mood’ sebagai hambaNYA yang khilaf ini tidak mengizinkan dengan waktu yang banyak aku habiskan dengan aktiviti lain .Err, membebel sudahh. FULLSTOP ! Okeh FINE , my favourite trademark :P
#IniSemuaPoyo

Aku pon sebenarnya baru je habis cuti ChineseNewYear, plus patutnya time cuti tu aku post entry entry yang menarik tapi disebabkan agak ‘stress’ dengan macam macam aktiviti and assignment yang Grr ==’ Whoops! Aku tak mengeluh tapi just meluahkan .Tak sama kann ..
Bila balik rumah je, memang terasa sangat sangat ‘nikmat’ lah kan boleh makan, minum, tidur, mandi dengan sesuka hati. Tapi tak ada lah sampai buat teruk sangat. Ikut time jugak lah.
Buku? Study jugak lahh sikit sikit, yang penting mr.Calculus aku tak pernah tinggal. “Sayang AWOK sangat sangat tau even AWOK selalu buat saya pening dengan AWOK.” Tapi selalu aje aku curang dengan mr.Calculus pi layann encik.Twitter and Facebokers :3 Hihii
*Tak ada point nak cakap apa !* Err >,<

Event yang akan dijalankan kos kita 'Sains Matematik'

^__________________________________________^

Kelip-kelip disangka Api,
Kalau api mana putungnya,
Hilang ghaib disangka Mati,
Kalau Mati mana Kuburnya ==’

“Lupakah kamu pada sabda Nabi yang sangat menghiburkan, ‘Barang siapa memperbanyakkan istighfar maka ALLAH SWT akan menghapuskan segala kedukaannya, meyelesaikan segala masalahnya dan memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka,’
–Sebarkan CintaMU- Fatimah Syarha-

Untuk MANUSIA, TUHAN tidak pernah memberikan kita KISAH yang sia-sia J

Dari Abu Musa R.A. dari Nabi S.A.W. bersabda:
“ALLAH Azza wa Jalla membentangkan tanganNYA malam hari untuk menerima taubat orang-orang yang bersalah siang hari dan membentangkan tanganNYA siang hari untuk menerima taubat orang-orang yang bersalah pada malam hari sehingga matahari terbit di Barat.
                                                                        -RIWAYAT MUSLIM-


Surah Yusuf: Ayat 4
Amalkan lahh :') Ayat Pengasih.











p/s: Banyaknya aku post gambar :P Rindu sangat sebab da lama tak post pape entry yang baru. Time to zoom :')

Sekian dahulu Entry kali ini;
Salah silap mohon dimaafkan ! :)

Kbai, Te Amo (^_^)
Smileyss

<3 Assalamualaikum <3

COPYRIGHT from Atikah Abdullah Facebookers

No comments:

Post a Comment