Ahlan Wasahlan

Monday, 25 March 2013

#Spontan #SekadarYangMampu

ღ¸.•*¨*•*¨*ღ¸.•*¨*•*ღ
بِســـمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــم
ღ¸.•*¨*•*¨*ღ¸.•*¨*•*ღ
In the name of Allah, the Most Gracious and the Most Merciful

Allahumma solli 'ala Sayyidina Muhammad

...BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM...

Allahumma solli 'ala Sayyidina Muhammad

<3 ASSALAMUALAIKUM J Salam Ukhwah <3

Salam Mahabbah pada tetamu Blog yang disayangi
Da lama sangat sangat aku tak post any entry dalam Tarappapa Blog :) 
Maybe kekangan masa yang buat aku langsung hilang mood nak post entry. hihi
*Err, cakap macam busy sangat jaa. Uwekk :P *

ALHAMDULILLAH ya ROBB,,,
Selesai sudahh event QOLLOQUIUM 2013 Q'Science means Faculty Computer Science and Mathematics.
Credit to all my Classmates, hampa semuaa memang terbaik ahh (Y) 
Professional ! ^_~
Event FESKO 2013, Kerjasama antara JPK, JB, GPMS and especially COMMANDER (Y)
Semua saling bekerjasama secara professional. Even penat still control. SMILE !~

and Fyi, beberapa hari lepas selesai sudah event dinner course aku. theme #ArabianNight :) 
(Y) Awesome (Y) 
Congrats and Credit to Ketua Projek Dinner --> Komander Aien Afiqah dan semua AJK PART 4C .

Ehmm minggu ni sudah pun masuk minggu "StudyWeek" for all UiTM Student :)
*STUDY*STUDY*STUDY*
LIBRARY~LIBRARY~LIBRARY

Haishh, baru dok sibuk cari library nohh, tempat yang syiokk untuk bersengkang mata. Cehh :P
da lahh, nak masukkan picture picture .Err -,-

Aimi Zamira berpurdah :)
#dinner #ArabianNight 

Simbol 'sudu' menjadi Priority :P
Toinkk

Setakat di sini dahulu entry aku yang tak seberapa ni, hehe 
Masa tak mengizinkan lahh, 

p/s: Den da lambat bonar ni nak poie MAKAN .Err, tataA :')

Sekian dahulu Entry kali ini;
Salah silap mohon dimaafkan ! :)

Kbai, Te Amo (^_^)
Smileyss

<3 Assalamualaikum <3

COPYRIGHT from Atikah Abdullah Facebookers

No comments:

Post a Comment