Ahlan Wasahlan

Saturday, 12 October 2013

Bermula Cuti Semester. Sayang Akmal Afiq :)

 ღ¸.•*¨*•*¨*ღ¸.•*¨*•*ღ
بِســـمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــم
ღ¸.•*¨*•*¨*ღ¸.•*¨*•*ღ

In the name of Allah, the Most Gracious and the Most Merciful

Allahumma solli 'ala Sayyidina Muhammad

Pagi 7 Zulhijjah
Lagi 3 hari lagi in shaa Allah jika ada rezeki kita semua akan menyambut bulan mulia Aidiladha.
10 Zulhijjah tarikh yang aku tunggu dalam bulan Islam.

Nak tau kenapa? 

Sebab tarikh yang menandakan yang aku da semakin meningkat usia. Tarikh aku dilahirkan FiDunyaa.

Aku da cuti sem. Selesai sudah semester 3. Alhamdulillah lega sangat. Lagi satu berita gembira aku dapat adik lagi. Lelaki :) Syukur semua selamat. May you imagine it? Aku da 20 tahun then aku dapat adik lagi.
Haa, itu namanya rezeki lah hampa semua. Hihii. 

Mestilah aku happy sangat sangat tau, adik beradik aku semua perempuan then dapat adik lelaki kann. Make me more double triple excited. So aku kena lebih matured tau. Jaga adik lelaki sorang ni. Comey macam akak dia ni, Ops! Hehehe..

Aku paling tak boleh lupa time nak bagi nama untuk adik aku yang sorang ni. Aku and ain punyalah eksaited cari nama yang comfortable  and suitable for him. Maybe, in shaa Allah. i thought yes off course.  Finally nama adik aku ni diberi Akmal Afiq. Siap highlight lagi tu. Akmal Afiq bin Abdullah. Abah aku yang nak huruf pangkal 'A' jugak. Sokehh abah, "Dengan senang hati tikah tolong, abah" :D Nampak tak permainan aku? ...Aishh

Selepas sekian lama aku tak ada adik kechik, aku kena jaga mak yang dalam pantang. Wakaka, sweet tak aku? Puji diri sendiri pulak. Alaaa kidding je pung. Chill~

Cuti sampai 24 November. Alahai, nanak kerja tapi takdapat kot. Better aku jadi suri rumah tangga je and 'runner' for my adik-2 amek and hantar pegi sekolah. Aku kann kakak yang penyayang lagi lah 'garang'. Err aku garang okay. Never look at me only one eyes, Cehh :3 Aku da mula mengarut entah hape-2.



:: No matter how for you have gone wrong, please turn back to Allah ::


Geng Komander Siswi. Semoga ukhwah yang terjalin berkekalan. In shaa Allah. Allah knows us.
S A H A B A T

Sekian dahulu Entry kali ini;
Salah silap mohon dimaafkan ! :)

Kbai, Te Amo (^_^)
Smileyss

<3 Assalamualaikum <3

COPYRIGHT from Atikah Abdullah Facebookers

No comments:

Post a Comment